Forlaget

Forlaget Andersen & Lepri udgiver bøger om læder og pels

 

Bag forlaget står forfatterne Henriette Andersen, der underviser i læder, og Eva Deigaard Lepri, der underviser i pels.

 

 

 

Henriette Andersen

 

er født i 1971 og bor i Århus. Hun er uddannet håndarbejdslærer fra Skals Håndarbejdsseminarium i 1998. Underviser i læderarbejde på Skals – højskolen for design og håndarbejde.

 

Forfatteren har udgivet bogen Vådformning af læderdyr, Læder – en grundbog og Tasker - i læder og pels.

 

Eva Deigaard Lepri

 

er født i 1962. Hun er beklædningsformgiver med speciale i konstruktion og pels, uddannet fra Hellerup Tekstil Akademi og gæstelærer på Skals – højskolen for design og håndarbejde.

 

Forfatteren har altid været tekstilt kreativ, siden hun lærte at hækle og strikke af sin mor og svigerinde. Men det var mødet med en enestående skrædder, der blev startskuddet til uddannelsen som beklædningsformgiver. På Hellerup Tekstil Akademi lærte forfatteren – ud over konstruktion som linjefag – at arbejde med pels. Et arbejde, der drives af lysten og nysgerrigheden til at se, hvad materialet kan – og hvad man kan med det.

 

Forfatteren arbejder i den finansielle sektor. Hun er uddannet i engelsk fra CBS og har derudover en journalistisk diplomuddannelse. Men det at mestre et håndværk, undervise og formidle giver livet en ekstra dimension af skaberglæde og inspiration.

 

Forfatteren har udgivet bogen Pels - en grundbog og Tasker - i læder og pels.

 

Andersen & Lepri | Blåvej 40 | 8471 Sabro

Copyright © All Rights Reserved